maanantai 21. marraskuuta 2022

Kutsu

 (Iltan ja Kajon ihmis-AU)

(SV: paljon seksin kuvailua)

Kajo istuu sohvalla pitsinen musta paita yllään ja selailee kirjaa. Näen kauas, ettei hän lue sitä, hän on asettautunut istumaan juuri sellaisella tavalla, joka kutsuu minua luokseen. Mukamas keskittynyt. Sormi pyörittelee lilaa suortuvaa, toinen jalka on koukussa.

”Kajo…”
Hän kääntyy muka yllättyneenä puoleeni ja hymyilee pehmeää, kiihottunutta hymyä. Kirja putoaa lattian valkoiselle karvamatolle, kun painun Kajon päälle. Kiskaisen häntä hellästi tukasta paljastaen hänen kaulansa. Hänestä pääsee mielihyvästä kielivä hengähdys.
”Beibi… Mitä sinä täällä ihan yksin istut?”
”Mm, en tiedä, ehkä daddy osaa kertoa minulle?”

Daddy. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun sana putoaa sulavasti Kajon huulilta, mutta se saa joka kerta minut kovenemaan hetkessä. Muuta ei tarvita. Alussa se oli pelkkä vitsi, jokin, jolle naureskella. Saatoin istua sohvalla ja kutsua Kajon daddyn syliin, ja hän nauroi ja pudisteli päätään joka kerta. Ei sotketa kuvioomme enempää perheenjäseniä, hän nauroi aina, ja siitä tuli meille yhteinen vitsi. 

Jonkin ajan päästä se ei ollut enää vitsi, ja huomasin kaipaavani tunnustusta. Kuten kaikissa asioissa, myös tässä tunsin itseni pieneksi ja hätäiseksi. Seksuaalisuuteni, jota olen aina hävennyt, tuntui yhden sanan myötä käpertyvän vielä pienemmäksi. Minä halusin aina olla Kajolle jotakin suurta ja isoa, ja olinhan minä, mutta silti vitsi alkoi kiertyä sydämeni ympärille. Kun Kajo sitten ensi kertaa sanoi sen latautuneessa tilanteessa, itkin suihkun kaakeleita vasten ja hän sai suukotella ja pidellä minua. Siitä oli tavoittelemani energia kaukana, mutta se riitti, Kajo oli lähellä ja ymmärsi.

Nyt kaikki on jo palautunut normaaliksi, sana on yhä vitsi, mutta osaan ottaa sen myös näissä hetkissä, joissa hän haluaa minut vahvana päälleen. Minulta kestää joskus kauan tottua ajatukseen, että saan olla hänen seurassaan juuri niin vapautunut ja seksuaalinen kuin pohjimmiltani olen. Yhteinen elämämme on riisunut minua häpeästäni.

Joten kun painaudun vasten Kajoa nuolaisen häntä kaulasta leukaan, en ajattele muuta kuin sitä, miten paljon rakastan ja haluan häntä.
”Hei, beibi, sinulla pitäisi olla joku hihna…”
”Haluatko kiskoa minua?”
”Mmh, ehkä tämä riittää tällä kertaa…”

Nappaan nipun tukkaa tiukkaan otteeseeni ja kuljetan vapaata kättäni Kajon kasvoilla. Laitan sormen hänen suuhunsa, hän nuolee sitä ahnaasti. Laitan toisenkin. Hiton lutka.

Riisun Kajon paidastaan, hänen paljas yläruumiinsa on joka kerta kuin taideteos sylissäni. Vedän hänet takamuksesta syliin ja puristan. Hänen kapea vyötärönsä saa minut hulluksi. Miten kukaan voi näyttää tältä? Minun omani. Kaunein. Erektioni tykyttää jo niin kovana, että päässä sumenee.

”Polvillesi.”
Kajo menee lattialle, painaa päänsä haaroihini. Hänen hampaansa tapailevat vyöni solkea.
”Oi oi… Tahdotko maistaa?”
Kajon hymy kertoo kaiken. Ahne pieni eläin. Avaan vyöni ja annan Kajon itse ottaa penikseni esiin. Hän katsoo sitä joka kerta kasvot kiihotuksesta punaisina. Hän silittää siroilla sormillaan sen päätä ja suukottaa sen vartta hellästi. Hänen huulensa ovat aina yhtä pehmeät, on kuin hänet olisi luotu tähän.

Painan Kajon päätä tiukemmin haaroihini, tuon lantiotani vasten hänen kasvojaan. Kun hän ottaa minut suuhuni, kallistan päätäni ja puristan toisen käteni Kajon hiuksiin. Nautinto täyttää koko kehoni lämmöllä. Hän on niin taitava, luoja. Rakastan hänen pehmeitä, taitavia huuliaan ja hänen ainaista valmiuttaan. Kajo haluaa minua niin paljon. Jo sen ajatteleminen saa tajuntani kihelmöimään.

”Mmh, laukean ihan kohta, hei, ah… Haluatko… suuhun vai… naamalle…”
Aivan kun hän voisi vastata. Hän viimeistelee minua ja katsoo minua silmiin, ja se on liikaa, se saa minut tulemaan. Hän ottaa minut suustaan ja antaa minun laueta naamalleen kuten useasti ennenkin. Sotken hänet kokonaan, ja hän vain nuolee huuliaan ja katsoo minua silmiään räpytellen.

Hän näyttää siinä räpytellessään samaan aikaan niin viattomalta ja likaiselta, että painan vielä hetkeksi itseni aivan kiinni häneen. 
”Daddyn ahne pieni huora.”
”Mmh, olen aina sinun huorasi.”
”Teit niin hyvin. Tule tänne.”

Vedän Kajon lujaa syliini, annan hänen istua laskevan erektioni päälle ja silitän hänen kastuneita kasvojaan. Annan hänen nuolla kaiken puhtaaksi sormeltani jälleen kerran. Noiden räpyttelevien tähtisilmien takana kulkee niin monta kinkyä ajatusta, että joskus se saa minut suunniltani.

”Kulta”, kuiskaan hänelle ja vedän hänet aivan itseäni vasten, jotta voin koskea hänen ylävartaloaan joka paikasta. ”Haluatko palkinnon, hmm?”
”Aina”, hän kuiskaa, ”haluan aina.”
”Sitten sinun täytyy sellainen saada.”

Pitelen häntä tiukasti sylissäni ja annan käteni etsiytyä hänen koville nänneilleen. Vien huuleni hänen kaulalleen ja suutelen niin kiihkeästi, että tunnen, kuinka hän kiemurtaa mielihyvästä. Minun rakkaani. Tässä hetkessä tahdon antaa hänelle kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti