perjantai 3. marraskuuta 2017

Jouluhaaste 2017, otsikot/aiheet hakusessa

(Ennen kuin alan höpistä omiani, tahdon heittää teille linkit tovereideni lähiaikoina luomiin blogeihin! Check this and this out!)

On tullut taas se aika vuodesta, kun tämä koulukiireiden uuvuttama bloggaaja lähtee kehittelemään lisää uuvuttavia projekteja itselleen. (Kouluhan ei tietenkään riitä, ehei.) Kuten viimevuonnakin, aion myös tänä vuonna toteuttaa 24 päivää kestävän omakehitteisen kirjoitushaasteen. Kaipailen kuitenkin kipeästi apuanne! Haluaisin muutamia sanoja tai lyhyitä toteamuksia otsikoiksi. Jos ette muista, miten homma toimi viimevuonna, lukekaa esimerkiksi tämä tai tämä postaus. Kirjoitan otsikoitten pohjalta joka päivä lyhyehkön tekstin, jonka julkaisen täällä, onnistuu se tai ei. Pointtina on kirjoittaa joka päivä jotakin 24 päivän ajan.

Eli, if I may ask, tarvitsisin teiltä lukijoilta satunnaisia sanoja tai toteamuksia otsikoiksi. En mennyt viimevuonnakaan joulu-/talviteemalla, joten nappaan tänäkin vuonna otsikoiksi käytännössä minkä tahansa aihepiirin sanoja. Arvostaisin apuanne, thanks!


1 kommentti: