keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Infon paikka

Ihan näin lukijaystävällisessä mielessä ajattelin tehdä tällaisen nopean infopostauksen asioista, joita tulen pyörittelemään tässä blogissa lähipäivinä. Ihan vain siksikin, että tulen heittämään tänne 70 postausta ihan tuosta vaan. Ajattelin, että moisesta olisi ihan mukavaa ilmoittaa ennen kuin lukijaparkani hämmentyvät, mistä ihmeestä on kyse.

Lyhyesti ja ytimekkäästi, olen kirjoittanut ensimmäisen romaanimittaan asti yltävän tekstini ja aionkin sen tänne heittää, vaikken ole edellistä tarinaanikaan tänne vielä laittanut. Tulisielun aika tulee siis joskus, noh, myöhemmin. Wattpadista kaikki tarinani jo löytyvätkin, mutta tiedän, että molemmille blogista lukeminen olisi helpompaa, joten laitan uusimman tekstini nyt tännekin. 

Uusimman tarinani nimi on Kirkkain tähti. Wattpadiin määrittelin juonen jotakuinkin näin:

Tähtien varjelemaa kuningaskuntaa ovat vuosien mittaan vaivanneet niin sukujen keskinäiset sodat kuin ulkopuoliset uhatkin. Kuningaskunnan historia ja henkilöiden omat taakat painavat  hartioita lysyyn. Missä kohtaa historia tallaantuu maailman pölyihin, missä kohtaa ihminen lakkaa olemasta ihminen? Ja milloin tähdet lakkaavat hohtamasta kirkasta loistettaan?

Tämä on tarina niistä, jotka kasvoivat niiden tähtien alla. Tarina ihmisyydestä, taakoista ja kunniasta. Siitä, miten jokainen voi saada nimensä tähtiin.

Hirveän ympäripyöreästi ilmaistuna suunnilleen tuosta siinä on kyse. Olen täyttänyt koko tarinan jäätävällä määrällä vuodatusta omista tuntemuksistani ja antanut noille hahmoille kaikkeni, joten tunnelma menee paikoitellen koko ajan jokseenkin pohjamudissa. 

Tällaista luvassa siis, toivottavasti ette häiriinny seitsemästäkymmenestä yhtäkkiä ilmestyvästä luvusta!

PS. Jahka ehdin kirjoitella, heitän Nälästä tänne tämän tyyppisen postauksen! 
PPS. Aion koota myös isohkon postauksen siitä, mitä tarinan kirjoittaminen merkitsee minulle prosessina. Josko siitä olisi ihmisille apua. Ideoita riittää, olisipa tarpeeksi aikaa näille kaikille. :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti